Про підсумки 2017 лабораторії IT-Help

Як же минув 2017 рік для лабораторії по відновленню інформації IT-Help?

вітання з новим роком

У переддень Нового року заведено підбивати підсумки минулого. Озираючись на 2017, можу з впевненістю сказати, що було всього вдосталь: і хорошого, і поганого.

Про позитивне

Ми продовжили вдосконалювати наше обладнання і програмне забезпечення. Було придбано адаптер для роботи з картами пам’яті, оновлено ліцензію і програмне забезпечення Ace Lab. І це вже не кажучи про багатенько дрібничок типу окулярів для ювелірів чи тримачів для блоку магнітних голів.

Також ми були на двох семінарах за участі українських та канадських спеціалістів, де не лише вчилися новому, але й ділилися з учасниками своїми надбаннями.

Про погане

З негативних моментів у роботі згадуються флешки, які приносили замовники уже після використання сервісними центрами утиліт для відновлення працездатності, та запилений майже до прозорої основи жорсткий диск. Ми писали про ці випадки на нашому сайті. Це ті замовлення, де ми були безсилі. Наче й провини лабораторії ніякої немає, але було незручно перед замовниками.

Про різне

Були веселі моменти: пару разів ревниві чоловіки намагалися замовити через сайт зняття паролів на телефонах їхніх дружин. Були непорозуміння, коли дуже привітному замовнику з іншої області у місцевому сервісі переплутали диски у ноутбуці.

Але перш за все, ми працювали, старанно і враховуючи побажання кожного замовника. Неодноразово працювали у вихідні та свята. Йшли назустріч 24/7, бо кожен з вас для нас важливий.

Гарних та веселих свят!

У прийдешньому новому році хочеться побажати і вам, і нам поменьше прикрих моментів та випадків, коли дані в повному обсязі неможливо відновити. Не ризикуйте інформацією, звертайтесь за діагностикою відразу до нашої лабораторії!

Ми завжди раді вам!

З повагою, команда IT-Help.

Николай